Gunnar Gullit

Gunnar Gullit (1972) is Principal of Aurora Architects; Master in Architecture from the Technical University Delft in the Netherlands.

Before founding Aurora Architects in 2011 he was director of Gullit & Partners Architecten in Paramaribo from 2005 to 2011.

He began his career (from 2000 to 2005) at the office of Van Heerden & Partners based in The Hague, the Netherlands.  In this period he further improved his architectural skills in contributing to various projects ranging from high-rise developments to private villas.

His years in Surinam have given him the opportunity to develop high quality projects which have a focus on integration of modern user demands and environmental requirements within the local tropical climate.

Besides his focus on architectural design he has a wide experience with commercial housing developments in Surinam.

 

 

Gunnar Gullit

Gunnar Gullit (1972) is Senior Architect van Aurora Architects met een ingenieurstitel in Architectuur van de Technische Universiteit van Delft.

Voordat hij in 2011 Aurora Architects oprichtte was hij directeur van Gullit & Partners Architecten in Paramaribo van 2005 tot 2011.

Hij begon zijn carrière (van 2000 tot 2005) bij Van Heerden & Partners architecten in Den haag. In deze periode heeft hij zijn vaardigheden als architect verder uitgebreid met bijdragen aan verschillende projecten strekkende van high-rise ontwikkelingen tot het bouwen van privé villas.

Zijn jaren in Suriname hebben hem de mogelijkheid gegeven om projecten te ontwikkelen van een hoge kwaliteit met een focus op de integratie van gebruikersbehoeften en eisen ten aanzien van het bouwen in een tropisch klimaat.

Naast zijn werk als projectarchitect heeft hij een brede kennis van het ontwikkelen van commerciële woningbouwprojecten in Suriname.