logo_web_team_2

Aurora Architects

AURORA ARCHITECTS is een ambitieus en eigentijds architecten- en consultancybureau dat is gevestigd in Paramaribo, Suriname. We werken met een vast team van internationaal opgeleide en ervaren professionals en met meer dan tien jaar ervaring in bouwen in de tropen.
In 2011 is de naam Gullit & Partners Architecten veranderd in AURORA ARCHITECTS N.V.

Samenwerking met externe specialisten en adviseurs
Om de kwaliteit van onze projecten te waarborgen werken we regelmatig samen met andere partijen en versterken wij ons team met externe specialisten en adviseurs. Dat kunnen internationale collega-architecten, consultants, installatietechnici en constructeurs zijn, maar bijvoorbeeld ook groenexperts of beeldend kunstenaars. Deze samenwerking wisselt per project en is mede afhankelijk van de opdracht.

 

Missie

AURORA ARCHITECTS heeft tot doel om een wezenlijke en eigentijdse bijdrage te leveren aan de bloeiende cultuur van Suriname en de Caribische regio door kwalitatief hoogwaardige architectuur te ontwikkelen. Dat doen we door klimaatbewust te ontwerpen in een eigentijdse vormentaal. Soms sculpturaal, altijd praktisch en functioneel.
Voor AURORA ARCHITECTS start het ontwerpproces bij de inventarisatie en interpretatie van de context; het aanwezige landschap, de bestaande bebouwing, de verkeerskundige en stedenbouwkundige situatie. Ze zijn bepalend voor de projectopzet en manier waarop je een gebouw benadert, hoe je een gebouw binnentreedt en maakt zo wezenlijk onderdeel uit van de totaalbeleving van de gebruiker en de aanschouwer.

 

Visie

AURORA ARCHITECTS verrast opdrachtgevers door ze meer te geven dan ze verwachten en stelt hoge eisen aan de kwaliteit van de architectuur. Voor al onze projecten zijn wensen en eisen van de opdrachtgever leidend. AURORA ARCHITECTS vertaalt deze naar eigentijdse ruimtelijke vormen en ondersteunt de opdrachtgever stapsgewijs bij het maken van doorslaggevende keuzes door middel van een goed Programma van Eisen, schetsen, 3-D impressies en realistische kostenanalysen per fase.

logo_web_team_2

Aurora Architects

CURRENTLY BEING BUILT

Mission

CURRENTLY BEING BUILT

Vision

CURRENTLY BEING BUILT